HBB AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi personelleri yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı münasebetiyle, 23 Haziran Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) Konferans Salonu’nda bayramlaşmak için bir araya geldi. Bayramlaşma merasimine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Genel Sekreter Mehmet Maden, Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Genel Sekreter Yardımcıları’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve belediye personeli katıldı.

“HATAY’A HİZMET ETMENİN ONURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Bayramlaşma merasiminde konuşan Başkan Savaş,” Belediyemizin farklı bölümlerinde görev alan personellerimizin tümü halka hizmet konusunda kutsal işlere imza atmaktadır. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla Büyükşehir statüsüne yeni erişmiş belediyelerin en iyisiyiz. Hizmet kalitemizi el ele vererek her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Hatay’ın tüm ilçelerinde ayrım yapmadan eksiklerini gidermeli ve bunları da hep birlikte yapmamız gerekiyor. Bunun içinde tüm personellerimizin birbiriyle kenetlenerek, hizmetleri en hızlı ve en kaliteli şekilde vatandaşlarla buluşturmak için çaba harcamalarını diliyorum. Hatay’a hizmet etmenin onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu bizim için büyük bir mutluluk”şeklinde konuştu.

Personellerinin ve ailelerinin bayramlarını kutlayan Başkan Savaş, Ramazan Bayramı’nın huzura ve barışa vesile olmasını temenni etti.

Başkan Savaş’ın konuşmasının ardından HBB çalışanları da birbirleriyle bayramlaştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.