Başkan Seyfi Dingil’den Muhtarlara İftar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen iftar yemeğinde İskenderun’a bağlı mahallelerin muhtarları bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, muhtarlar ve eşleri de katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, iftara katılan muhtarlar ile tek tek tokalaşıp sohbet etti.

Düzenlenen iftar programının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte yaşadıklarını belirterek birlik ve beraberlik atmosferinin önemine değindi.

Daha sonra bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem’den kurtulmak olan mübarek Ramazan ayının sonlarına gelindiğini belirterek,”Cenabı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Hepimizin tek bir amacı var oda bu aziz millete hizmet etmek İftar programımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise İskenderun’a hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, İskenderun’u bütün alanlarda geliştirmek ve büyütmek için halka hizmet yolunda mahalle muhtarlarıyla omuz omuza mücadele ettiklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından iftar programı sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.