DP Arsuz İlçe Başkanlığına İlmettin Köybaşı seçildi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Demokrat Parti (DP) Arsuz İlçe Teşkilatı’nın ilk olağan kongresini yaptı. DP Arsuz Teşkilatının ilk kongresi saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Kongrede, divan başkanlığına Cengiz Tazearslan, divan üyeliklerine ise Recep Çetin ve Ömer Şehne getirildiler.

Yapılan konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Seçime tek liste halinde gidildi ve DP Arsuz İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu, İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı, ilçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ağır, Yusuf Yürek, İsmail Kuru, Mehmet Seven, İmadettin Topal, Necati Yılmaz, İbrahim Çapa ve İsmail Korkmaz. Gerçekleştirilen Kongrede, İl Delege adaylığına da ilçe yönetiminin tamamı seçildi.

İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı “DP, Arsuz’da büyüyen ve gelişen bir parti olacaktır”

Yapılan seçimler sonrası bir teşekkür konuşması yapan DP Arsuz İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı “Ben ve arkadaşlarıma sorumluluk isteyen bir görev yüklediniz. Hepinize güveniniz için teşekkür ederim. Arsuz ve havalisinde hemen her köşede, her evde ve mekânda bundan böyle Demokrat Parti’yi ve onun görüşlerini eskisinden daha fazla seslendirmeye ve tanıtmaya gayret edeceğiz. Arsuz’da büyüyen ve gelişen siyasi partilerden biride DP olacaktır. Genç ve dinamik Genel Başkanımız Gültekin Uysal, genel merkez yöneticilerimiz ve ülke genelindeki her bir DP gönüllüsü ve Hatay İl Teşkilatımızla birlikte el ele, omuz omuza verip, partimizin yerelde ve genelde iktidara gelmesine yoğun çaba harcayacağız. Demokrat Parti’nin ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ sloganı ana ve sürükleyici sloganımız olacaktır. 71 yıllık köklü bir tarihe sahip Demokrat Parti’nin çok daha uzun yıllar Türk siyasi hayatına hizmet etmesi, bu hizmeti içerisinde, iktidara gelip, eskiden olduğu gibi ülkenin kalkınmasına yoğun destek vermek gayretinde olacağız. Arsuz DP İlçe Teşkilatı olarak, Arsuz’un ve bölgenin sorunlarının giderilmesi anlamında da çalışmalarımız olacaktır. İlk ilçe kongremizin Hatay ve Arsuz’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.