Başkan Toksoy: “Eğitim Dörtyol’da ivme kazandı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

YGS Hatay ve Adana birincisi, Başkan Toksoy’u makamında ziyaret etti.  Yüksek Öğrenim Geçiş sınavında Türkiye 32’incisi Süleyman Yasin PEKER Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’u ailesi ile birlikte makamında ziyaret etti.

Peker ailesini makamında ağırlayan Başkan Toksoy, aile ile yakından ilgilenerek, çocukların başarısından dolayı aileyi tebrik ederek bu başarıda büyük payın aileden geçtiğini dile getiren Başkan Yaşar Toksoy, İlçemiz Dörtyol’da eğitim ortalamasında son yıllarda büyük oranda gelişmeleri var. Yükseköğrenim sınavı olmak üzere Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında başarı çıtası her yıl daha ileri taşınıyor. Bu nedenle çocuklarımızın eğitim ve öğretimini noktasında öğretmenlerimizin özverili, disiplinli ve başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Başkan Toksoy, YGS Türkiye 32’incisi Süleyman Yasin PEKER’in başarısından dolayı çeşitli hediyeler vererek başarısını kutladı.

Eğitimci aile olan Süleyman Yasin Peker’in ailesi, Başkan Toksoy’un göstermiş olduğu nazik karşılama ve hediyelerinden dolayı Başkan Toksoy’a teşekkür ettiler.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.