Başkan Vurucu iftarda personeli ile buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ramazan ayında iftar buluşmalarına personele verdiği iftar ile devam etti.  İftar yemeğine; Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, idare amirleri, personel ve aileleri katıldı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Sizlerle birlikte bu anlamlı iftar sofrasında buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Belen halkının huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi için hep birlikte omuz omuza çalışıyoruz. Bu gün bu iftar sofrasında sizlerle ve aileleriniz ile birlikte aynı duaya amin demek, aynı yemeği yemenin ve sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayda yaptığınız hayır ve hasenatlar Allah katında kabul görsün. Allah tuttuğumuz oruçları, ibadetleri kabul etsin. Huşu içinde idrak ettiğimiz bu mübarek Ramazan Ayının ardında Ramazan Bayramını hep birlikte idrak edeceğiz. Kutlayacağımız Ramazan Bayramımız tüm İslam âlemine ve insanlığa, huzur mutluluk ve refah getirsin. Bayramınız şimdiden kutlu olsun” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.