Kayıp cüzdan sahibini buldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ şehir merkezinde bulunan  cüzdanın sahibi Samandağ Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından   sahibine ulaşılarak  teslim edildi.

Zabıta Müdürlüğü’ne gelen vatandaş içinde bir miktar para ile kredi kartları olan cüzdana kavuşmanın sevincini yaşadı. Cüzdanına kavuşan vatandaş Samandağ Belediyesine teşekkür etti.

Yoğunluk mahallesinde ikamet eden vatandaş :” İçinde 535 TL, banka kartı ve  kimlik belgesi cüzdanıma kavuştuğum  için çok mutluyum. Samandağ Belediyesi personeline teşekkür ederim. “dedi.

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek :”Zabıta Personelimiz Habib Zinet tarafından bulunan cüzdan sahibine teslim edildi. Personelimizi bu erdemli davranışından dolayı kutluyorum. Zabıta halkın ve mal güvenliği için fedakârca çalışıyor. Cüzdan, cep telefonu, değerli eşya vb… vatandaşımıza teslim ediyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.