İskelede İftar Programları Devam Ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, iskelede iftar programlarının devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her gün iskelede kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Vatandaşlarımızla Bir Araya Geliyoruz

Başkan Seyfi Dingil, hayırseverlerin katkıları ile düzenlenen iftar programlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek,”bu tür etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. İftar öncesinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay” dedi.

Dayanışma Ve Kaynaşmaya Vesile Oluyor

Her gün aynı sofrada vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmaktan dolayı da büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur. Toplum ilişkilerini de güçlendiren iftar sofraları, aynı sofrada oturup, birbirini tanımayan insanları tanıştırıyor, kaynaştırıyor. Ben bu sofralarında hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yüce rabbim bizleri ramazan bayramına da eriştirmeyi nasip eylesin“diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.