HBB Step Green Projesini tanıttı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İlimizde faaliyete girecek olan Avrupa Birliği Horizon 2020 Projesi STEP GREEN platformunun tanıtımı Hatay Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi (HATMEK)’in İskenderun şubesinde gerçekleşti.

 

Hatay’ın gelişimini destekleme ve marka bir değer oluşturulması yolunda paydaşların fikirleriyle ulusal ve uluslararası projeler üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ‘Gençlerin Çevre Sorunlarına Toplumsal ve Politik Katılım Platformu’ (STEP) projesini İskenderun HATMEK’te eğitim gören kursiyerlerle paylaştı.

 

HATMEK kursiyerlerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı 14 Haziran Çarşamba günü gerçekleşti. Çevre sorunları ile alakalı kararlar verilmesi amacıyla toplumsal katılımın sağlanmasını hedefleyen yetkililer, önemli bir proje olan STEP GREEN’in Hatay’a olan katkısını kursiyerlere anlatarak platform hakkında da bilgiler verdi.


HBB ekipleri tarafından, kursiyerlere yönelik gerçekleştirilen sunumda proje tanıtımı yapılarak, bireylerin projede yer alabilmek için kullanabileceği sitenin giriş adımları anlatıldı. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.