Başkan Culha Şehit ve Gazilerle buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, birlik ve beraberliğin daha da yoğunlaştığı Ramazan Ayı’nda, şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile birlikte iftar yemeğinde buluştu.  Başkan Nazım Culha ve eşi Selda Culha ev sahipliğinde Karaağaç Sahil Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine şehit aileleri, gaziler ve ailelerinin yanısıra Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin Albayrak, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Müftüsü Mustafa Dönmez, kamu – kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Arsuz Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.

İftar duasının okunması ve Arsuz İlçe Müftüsü Mehmet Dönmez’in Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit aileleri, gaziler ve konuklarıyla iftarını açan Başkan Nazım Culha ve eşi Selda Culha, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle tek tek yakından ilgilenirken, tüm şehitleri rahmet  ve minnetle andı.

 

“En kıymetlilerimizsiniz”

Vatan için canını seve seve feda eden şehitlerin yakınları, gaziler ve aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Vatan uğruna yapılan hiçbir fedakârlığın bedelinin ölçülemez ve ödenemez olduğunu çok ama çok iyi biliyoruz. Bugün iftar programımıza iştirak ederek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler şehitlerimizin, gazilerimizin emanetleri olarak hiç kuşkunuz olmasın ki; kıymetlimizsiniz, baş tacımızsınız.. Bugün burada Arsuz Belediyesi olarak, başkan yardımcılarım, daire amirlerim ve meclis üyelerim iletmek istediğiniz her türlü konuyu, her türlü talep, öneri ve isteklerinizi dinlemek üzere masalarınızda sizlere eşlik ediyorlar, kendilerine ileteceğiniz her konunun hassasiyet ile değerlendirileceğinden ve takibinin bizzat şahsım tarafından yapılacağından hiç şüpheniz olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Ayı’nın bu güzel gecesinde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan tüm gazilerimizi de şükran ve minnetle anarken, tüm değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, hem mübarek Ramazan Ayı’nızı , hem de yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

 

“Sizler için nefer olmaya hazırız”

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da şehit ve gazi ailelerine sahip çıkmanın herkesin öncelikli görevi olduğunu belirterek, “Güzel bir Ramazan akşamında bu manevi havayı sizlerle birlikte teneffüs etmekten çok mutluyum. Tarihimize damga vuran başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi şükranla, minnetle yad ediyoruz, gazilerimize acil şifalar ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. Tarihi destanlarla dolu ülkemizin  kahramanlarını bizler de yerel idareciler olarak yaşatmak ve her fırsatta gündemde tutmak için şehit yakınlarımızla sürekli bir araya geliyoruz.  Bunun en ulvi görevimiz olduğuna inanıyoruz. Çünkü, şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Vatan için, bağımsızlık için, bayrak için canını, kanını vermiş insanların yakınlarına sahip çıkmak bizlerin en büyük görevidir.  Şehit ailelerine ve gazilerimize benim kapım da telefonum da her zaman, 24 saat açıktır. Onlar için yapabileceğimiz her konuda nefer olmaya hazırız” dedi.

İftar sonrası herkesi tek tek kapıda uğurlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya da şehit yakınları ve gaziler de kendilerini evlerinden aldırarak iftar yemeğine katılımlarını sağlamasından ve yalnız olmadıklarını hissettirmesinden dolayı hem memnuniyetlerini sundular, hem de teşekkürlerini dile getirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.