Zeytin Üreticileri Derneği Başkanı: Yasa tasarısının TBMM’ye gelme tehlikesine karşı uyardı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ayvalık Zeytin Üreticileri Derneği Başkanı  Aydın Şensal, zeytin ile ilgili mücadele hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Şensal, konuyla ilgili açıklamasında şu görüşleri dile getirdi;

“Türkiye zeytinliklerinin sonunu getirecek yasa tasarısına karşı verdiğiniz 290 bine yakın imzayı, meclisteki dört partiye de teslim ettik ve taleplerimizi dile getirdik. İmzalarınızı MHP Grup Başkan Vekili Sayın Erhan Usta, HDP Grup Başkan Vekili Sayın Filiz Kerestecioğlu, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve AKP Balıkesir Milletvekili Sayın Sema Kırcı teslim aldılar.

7. kez TBMM gündemine gelerek, zeytin ağaçlarımızı ve zeytincilik sektörümüzü koruyan 3573 sayılı “Zeytinciliğin Islahı ve Yabanilerinin Aşılattırılması” hakkındaki kanunda yapılmak istenen değişiklikler ve düzenlemeler şu an için geri çekildi. Bu zeytinlerimiz için çok güzel bir haber.

Change.org’da başlattığımız kampanyamıza katkıda bulunan sizlere, tüm parti yöneticilerine, milletvekillerimize, Ayvalık Belediyesi’ne, sivil toplum kuruluşlarına, üretici birliklerine, çevre örgütlerine ve Change.org yöneticilerine, Ayvalık Zeytin Üreticileri Derneği adına teşekkür ederim.

Sevgili dostlar, önümüzdeki aylarda bu yasa tasarısının tekrardan gündeme gelebilme ihtimalinin olduğunu hatırlatır, kampanyamızın sizler sayesinde daha da büyüyerek devam etmesini temenni ederim.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.