Kent Konseyi Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve Kent Konseyi ilçe üyeleri, 12 Haziran Pazartesi günü Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldi.

Hem Ramazan Bayramı’nın hem de Babalar Günü’nün yaklaşması nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Kimyon’a Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Prof. Dr. Nazan Savaş da eşlik etti.

Kimyon Huzurevi Sakinlerinin Taleplerini Dinledi

Yaşamlarına huzur evinde devam eden sakinlerin odalarını tek tek gezerek geçmişten gelen birikimleri ve tecrübeleri le birer hazine olan yaşlılarla samimi sohbetler eden Kimyon, Hatay Huzur evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin taleplerini dinledi, notlar aldı. En kısa zamanda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları ile her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Sporun İnsan Hayatındaki Önemine Dikkat Çekildi

Ziyaret sırasında huzur evi sakinlerine, Türkiye’nin en büyük 2’inci kompleksi olma özelliğine sahip Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde görevli bir spor hocası tarafından günlük hayatlarında yapabilecekleri basit egzersizler gösterilerek sporun insan hayatındaki önemine dikkat çekildi.

Geleceğe Yol Gösteren Birer Hazine Olan Huzurevi Sakinlerinden Kent Konseyi’ne Teşekkür

Huzurevi sakinleri unutulmadıkları için çok mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız bırakmayan Hatay Kent Konseyi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.