Bisikletle farkındalık yarattılar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çevre Haftası, İskenderun’da Renkli Görüntülere Sahne Oldu…

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, 5-11 Haziran Çevre Haftası’nda tüm kentte farkındalık yaratan etkinliklerin altına imza atarak vatandaşlardan tam not aldı.

11 Haziran Pazar günü Antakya ve İskenderun’da eş zamanlı olarak pedal çeviren HBB personellerine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra İskenderun Çevre Koruma Derneği ve Hatay Bisiklet Derneği üyeleri eşlik etti.

Antakya’da Cumhuriyet Meydanı ve İskenderun’da Anıt Meydanı’nda toplanan aktivistler, bisikletleriyle pedal çevirerek, insan sağlığı ve çevrenin korunması noktasında vatandaşların dikkatini çekti.

Belirlenen güzergâhlarda sağlıklı çevre için bisiklet süren doğaseverler, doğayı ve çevreyi koruyarak, gelecek nesillere aktarmak için çaba göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.