Bahçeşehir Kolejinden muhteşem final

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü, başarılar ve etkinliklerle dolu bir eğitim öğretim yılını bitirmeye hazırlanırken, muhteşem bir yıl sonu gösterisiyle izleyenleri büyüledi.

Yıl boyunca çeşitli dallarda hazırlanmış olan sahne gösterilerinin bir kolajı niteliğinde olan ‘Best of Bahçeşehir İskenderun’ adlı gece, Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle, eski Ramazan eğlencelerini hatırlatan bir ikramla başladı. İSTE Mustafa Yazıcı Kültür Merkezi giriş katında konukları geleneksel tatlarımızdan olan macuncu ve şerbetçi karşıladı. Üst kata çıkan konuklar görsel sanatlar, robotik, fen ve sosyal bilgiler projelerinden oluşan sergileri gezdi, proje sahibi öğrencilerden bilgi aldı.

‘Best of Bahçeşehir İskenderun’un sahne bölümü, iki öğrencinin davul çalarak söylediği esprili Ramazan manileriyle başladı. İskenderun Kampüsünü, Bahçeşehir Korolar Festivalinde temsil ederek ‘En İyi Koro Performansı’ seçilen okul korosunu, modern dans, drama, halk oyunları ve jimnastik kulüplerinin gösterileri izledi. Uluslararası bir yarışma olan Destination İmagination’ın Kuşadası’nda düzenlenen Türkiye ayağında okullarını temsil eden Aleksandrette adlı ekibin ardından sahneye yine uluslararası bir yarışma olan FLL Robotik’te Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü’nü temsil eden Ubuntu isimli takım çıkarak yarışma performanslarını sergilediler. Bahçeşehir 2. Çocuk Bienali’nde sundukları eserle sahnede göz kamaştıran görsel sanatlar ekibini sirtaki izledi.

Gecede sahneye çıkan öğrenciler ve başta okul müdürü Mustafa Uçan olmak üzere tüm Bahçeşehir Koleji İskenderun kadrosunun sahneye çıkarak yaptığı dans finale damgasını vurdu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.