Başkan Adnan Vurucu’dan Bayram Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm Hatay halkının ve İslam âleminin bayramını kutladı.

 

Yaşlıların, hastaların, yardıma muhtaç olanların unutulmadığı anımsandığı el uzatıldığı bu mübarek Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu en iyi şekilde yaşamaya çalıştığımızı ifade eden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Ramazan ayının sonunda iki kutsal dini bayramımızın ilki Ramazan Bayramını kutlamaya hazırlanıyoruz. Bayramlarda kalp kapılarımızı açarak huzuru kucakladığımız, sevinçleri ve neşeyi olabildiğine yaşadığımız günler olarak idrak ediyoruz. Uzun zamandır görmediğimiz gidemediğimiz yakınlarımızın kapılarını çaldığımız günler olan bayramlarda çocukları da unutmayarak onları verdiğimiz harçlık ve hediyelerle güldürmenin de mutluluğunu da bayramlarda biz büyükler olarak yaşamaktayız. Bizler; kalbimizdeki mutluluk, ruhumuzu saran huzur ve sevinci dini, ırkı, faklı kültürü ne olursa olsun tüm insanlarla paylaştığımız zaman mutlu oluruz.” Dedi.

 

Bayram mesajının devamında iyi dileklerini ifade eden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, açıklamasının devamında şunları söyledi:

 

Bakara Suresi 184. Ayetinde buyurduğu gibi; “Oruç, sayılı günlerdedir. Sizden kim hasta, ya da yolculukta olursa, tutamadığı günler sayısınca başka günlerde tutar. Oruca gücü yetmeyenler ise bir yoksul doyumu fidye verir. Bununla birlikte, gönülden kim bir iyilik yaparsa (mesela fidyeyi fazla verirse) o kendisi için daha hayırlıdır. Eğer bilirseniz oruç tutmanız sizin için daha hayırlıdır.” İşte biz bu hayırlı ayı tamamlayıp, Ramazan Bayramına kavuşuyoruz. Bu vesile ile kutlayacağımız Ramazan Bayramımız tüm İslam âlemine ve insanlığa, huzur mutluluk ve refah getirsin”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.