Arsuz’da halka ayrıcalık tanıyan hizmetler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçedeki sahil ve plajlara değer katacak çalışmalarla halka yeni yaşam alanları yaratmak için büyük bir çaba ve gayret gösteriyor. Turizm ilçesi olan Arsuz’un deniz kenti özelliğini daha çok ön plana çıkaran ve halkı denizle buluşturan Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun ardından Karaağaç Sahili ve Arsuz Çayı olmak üzere iki farklı noktada daha başlayan yürüyüş yolu çalışmasını inceleyen Başkan Culha, ilçenin sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak için çalıştıklarını söyledi.

Karaağaç Mahallesi’nde Arsuz’un eski ‘Rhosus’ adıyla isimlendirilen ve projedeki tasarımının eşdeğeri olarak tamamlanma noktasına gelen iki adet sosyal tesisi birbirine bağlayacak olan sahil yürüyüş yolundaki çalışmalar hakkında yardımcısı Sedat Deveci ve Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu’ndan bilgiler alan Başkan Culha, sahil yürüyüş yolu ve tesislere bağlantı yolu asfalt çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti.

Tüccarlar Sitesi’nden Yayla Kent’e kadar devam edecek sahil yürüyüş yolunun doğal plajı, spor ve çocuk oyun alanları, otoparkı, yeşil alanları ve soyunma kabinleri ile Karaağaç Mahallesi’ne yepyeni bir sahil şeridi oluşturacağını ifade eden Başkan Culha, vatandaşların deniz kenarında huzurla yürümesinin yanı sıra eşsiz deniz manzarasının ve gün batımı keyfinin ayrıcalığını yaşayacaklarını dile getirdi.

İlçenin ortasından geçen ve büyüleyen bir güzelliğe sahip olan Arsuz Çayı kenarında da start alan yürüyüş yolu çalışmalarının büyük önem taşıdığını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Culha, bu çalışmaların oturma bankları, ışıklandırması ile yepyeni bir görsel güzelliğe dönüşmesiyle Arsuz’un yeni bir imaja kavuşacağını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.