Tosçelik Fen Lisesi’nde Mezuniyet Sevinci

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Tosçelik Fen Lisesi mezuniyet töreni, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yapıldı.

Tosçelik Fen Lisesi bahçesinde saat 20.00’de gerçekleşen mezuniyet törenine Payas Kaymakamı İskenderun Kaymakam Vekili Sayın Hakan Kılınçkaya,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Tuğrul,Tosyalı Holding Protokol Müdürü Çetin Mutluay, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Mezun olacak öğrencilerin selamlamasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın  okunmasının ardından  Tosçelik  Fen  Lisesi Okul Müdürü İlhami Koç, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Okulda dereceye giren öğrencilere belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi. Payas Kaymakamı İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, böyle bir okulu İskenderun’a kazandırdıkları için Tosyalı ailesine teşekkür etti. Ülke genelinde Fen liseleri arasında ilk 10’a giren TosçelikFen Lisesi öğretmenlerini ve idarecilerini kutladı.

Konuşmaların ardından okulun bayrak ve flamasını mezun olan öğrenciler, 11. sınıf öğrencilerine devretti.

Tosçelik Fen Lisesi’nden 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde 91 öğrenci mezun olurken öğrenciler ve ailelerin büyük bir sevinç içinde oldukları gözlendi.

Program sonunda öğrenciler müzik eşliğinde keplerini havaya atarak mezuniyetlerini doyasıya kutladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.