Pinhani konserine büyük ilgi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

6. Geleneksel Primemall İskenderun Müzik Yarışması büyük finali 21 Mayıs akşamı Primemall İskenderun’da gerçekleşen Pinhani Grubu’nun muhteşem açık hava konseri ile sonlandı.

20 Mart-30 Nisan tarihleri arasında başvuruların yapıldığı yarışmada elemeleri geçerek finale kalmaya hak kazanan 10 yarışmacı performanslarını Pinhani Grubu’nun karşısında sergileme heyecanını yaşadı.

Birbirinden başarılı performansların karşısında jüri üyelerinin seçim yapmakta zorlandığı yarışmada 1. olan “Nefes” grubu 1.250 TL Hediye Çeki, 2. olan “Nova” grubu 1.000 TL hediye çeki, 3. Olan “Teletabiler” grubu 750 TL hediye çeki kazandı. 1. Olan Nefes grubu ödülünü Pinhani’den almanın mutluluğunu yaşadı.

Gecenin sonunda sahne alan Pinhani grubu sevilen şarkıları ile dinleyenleri büyüledi. Coşkulu kalabalık ise şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.