Arsuz’da “çifte cinayet”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Arsuz ilçesinde Fatma ve Selahattin Çıracı çifti evlerinde esrarengiz bir şekilde silahla vurulmuş bir şekilde bulundu.
Edinilen bilgiye göre Yukarı Kepirce Mahallesinde oturan Fatma ve Selahattin Çıracı’nın yaşadığı evde hareketlilik olmayınca, komşularının kapıyı çalıp içeri girmesiyle çiftin öldürüldüğü ortaya çıktı.
Mahalle sakinlerinin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler silahla göğsünden vurulan Fatma Çıracı (48) ile başından tek kurşun isabet eden eşi Selahattin Çıracı (52)’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Cinayetin işlendiği yerde araştırma yapan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri işin ilginç yanı iki mermi isabet ettiği belirlenen çifti öldürün kurşunun kovanlarına da rastlamadığı öğrenildi
Ekipler olay yerindeki incelemelerini tamamlayarak elde ettikleri delilleri toparladıktan sonra çiftin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için savcılık ilk incelemesinin ardından cesetleri Adana Adli Tıp Merkezine cenazeleri gönderdi.Çocukları olmadığı ve çiftçilikle geçimlerini sağladıkları ifade edilen Fatma -Selahattin Çıracı’nın ölümü yakınları ile oturdukları mahallede şok etkisi yarattı.

Çıracı çiftinin ölümü ile ilgili olarak İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.