Başkan Vurucu: “Gelecek gençlik, gençlik gelecek demektir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla  bir mesaj yayınlayan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Gelecek gençlik, gençlik gelecek demektir” dedi.

Anadolu’nun İstiklal mücadelesinde dim dik ayakta durduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Vurucu, “Tüm Türkiye olarak dik duruşumuzla geleceğe güvenle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,  açıklamasında 19 Mayıs 1919’da Atatürk Samsun’a çıkarken, yüreğindeki imana,  inanca ve Anadolu halkına güvendi. Samsun’dan başlattığı Milli Mücadele tüm yurda yayıldı.

Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş mücadelesinde önemli bir yeri olan 19 Mayıs’ı yad etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlk günkü kararlılık ve mücadele ile geleceğe güvenle bakan Türkiye, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin ellerinde şekillenecektir.

Sevgili gençler, sizler 2023 hedeflerimizin güvencesisiniz. Sizler, 2071’de ülkemizin yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz sizlersiniz. Sizler bu duygularla hareket ederek, bu bilinç ve sorumlulukla ülkemize ve milletimize faydalı birer birey olmaya gayret edeceksiniz.

Bu anlamlı günde; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, öncelikle gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum.” Dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.