Sualtı Görüntüleme Ekibi Gölbaşı Gölünde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’da değişim ve gelişim rüzgârları estirmeye devam ediyor.

Kırıkhan’da göreve başladığı günden bu yana ilçenin sorunlarını çözmenin dışında gençlerimizin spora ve sosyal aktivitelere katılması ve ilçemizin var olan doğal güzelliklerini işler hale getirerek dünyaya tanıtmak amacıyla gayretler gösteren ilçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz şimdi de Gölbaşı Gölündeki kirliliğin temizlenerek gölün daha temiz bir şekilde doğaya hizmet etmesini sağlamak ve Gölbaşı Gölünü ön plana çıkartmak amacıyla yeraltı su altı ekibini Gölbaşı Gölünde ağırladılar.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Gölbaşı Gölü’nün doğal su altı zenginliklerini dünyaya tanıtmak amacıyla Adalar mahallesinde dalış etkinliği düzenledi. Çeşme’de görev yaptığı sıra dalgıç donanımlarıyla denize girerek denizin temizlenmesi konusunda etkin bir faaliyet gösteren Kaymakam Erkayıran bu kez Gölbaşı Gölüne Türkiye’nin Su altı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan ve Dalış eğitmeni Mahmut İğde ile birlikte dalgıç donanımlarını giyerek birlikte girdiler.

Kaymakam Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuyla ilgili kısa bir basın açıklaması yaptıktan sonra Gölbaşı gölüne giren Kaymakam Mustafa Erkayıran, göldeki doğal zenginliklerin resminin ve videoların çekilmesini sağlayarak, gölün temizlenip turizme kazandırılması için bir ön hazırlık çalışması başlattı.

Kaymakam Mustafa Erkayıran’ın Gölbaşı gölündeki bu etkinliğine Çeşme’deki dostları da eşlik etti. Çeşme Esnaf Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Turistik Otelciler Birliği Bşk.Yrd.Mustafa Yüksekal, Kurum Müdürü Serdar Alaca’da Çeşme’den Kırıkhan’a gelerek Kaymakam Erkayıran’ı yalnız bırakmadılar.  Ayrıca etkinliğe Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan ŞIHÇA, CHP İlçe Başkanı İsmail SAVAŞIR, İlçe Jandarma Komutanı Temel ADAY, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa ÖZKAN, HTKD Başkanı Abdullah Öğünç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim CİHANGİR’de bu etkinliğe  katılarak destek verdiler.

Etkinlik sonrası Çeşme Esnaf Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Turistik Otelciler Birliği Bşk.Yrd.Mustafa Yüksekal ile Kurum Müdürü Serdar Alaca; Kırıkhan Kaymakamı  Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a Çeşme’nin tarihi otantik Görünümlü tablosunu hediye ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.