KMÇD’den Elit Kırtasiye’ye plaketle teşekkür

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yönetimi, bünyesindeki çocuklara kırtasiye yardımında bulunan Elit Kırtasiye’nin işletmecileri Serpil Bozdaş ve Sibel Toran kardeşleri ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket sundu.

Ziyarette Derneğin Kurucusu Serpil Korkmaz, Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Duraltı, Gönül Hadra, Arzu Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette dernek çalışmaları, dernek bünyesindeki çocuklar ve ailelerine yönelik yapılan çalışmalar anlatıldı.

Elit Kırtasiye olarak bundan sonraki süreçte de derneğe katlı sunacaklarını belirten Elit Kırtasiye yöneticileri, dernek çalışmalarını yakından takip ettiklerini anlamlı ve güzel projelerin dernek tarafından yaşama geçirildiğini görmelerinin anlamlı olduğuna dile getirdiler.

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı,  “Çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Bu çalışmalardaki başarılar bizlere bu güne kadar yardım eden herkesindir. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi ve plaketleri sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.