Başkan Vurucu “Umre Yolcusu”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve eşi Yüksel Vurucu ile birlikte Umre ziyaretine uğurlandı.

Belediye Personeli ile vedalaşan Belediye Başkanı Vurucu, kutsal topraklara gitmenin verdiği heyecanı yaşadığını dile getirdi. Daha sonra Başkan Vurucu, Belediye binası konferans salonunda Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Müdürler, İdare Amirleri ve Personele hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Vurucu konuşmasında; “Medine-i Münevvere de ülkem, vatanım ve sizler için dua edeceğim. Umre ibadetine çıktığımız bu yolda, İslam’ın beş şartından birisi de Hacca gitmektir. İnşallah hacca gitmeyi de Rabbim bizlere nasip eder. İnşallah sizler de Umre ve Hac ziyaretini yerine getirirsiniz” dedi.

Görev yaptığı süre içerisinde bütün çalışma arkadaşlarına aile gözüyle baktığını dile getiren Başkanı Adnan Vurucu, “Çalışma arkadaşlarıma hiç bir zaman siyasi bir gözle bakmadım. Bilmeden, istemeden birinizi yanlışlıkla kırdıysam özür diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Kutsal topraklara gidiyorum. Gidip de dönmemek var, dönüpte görmemek var. İnşallah gidip de gelenlerden, gelip de görenlerden oluruz. Milletimiz için, vatanımız için, sizler için dua edeceğim. Allah hepimize, sağlık, sıhhat versin, mutlu yuva nasip etsin. Rabbim, sağlıklı yaşamayı nasip etsin. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.“ dedi.

Başkan Adnan Vurucu, konuşmasının ardından tüm personelle tek tek selamlaşıp helallik aldı. Belediye personeli, Başkan Vurucu’ya “Allah kabul etsin. Güle güle gidin ve dönün” diyerek helalleşti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.