ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI SÜPER LİGDE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun engelliler basketbol takımı  1. Lig yarışında Süper lige Şampiyon takım olarak yükseldi.  Kulüp Başkanı Anıl Abacı, bu başarının birlik ve beraberliğin, inancın sonucu olduğunu vurguladı. Abacı, önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı bir takım olabilmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Var güçlerini ortaya koyarak canla başla mücadele eden, inancını hiçbir zaman kaybetmeyen sporcu arkadaşlarıma tek tek teşekkür eder hepsine tebriklerimi sunarım. 1989 yılında kuruluşundan bu yana içinde bulunduğum İskenderun engelliler derneği ve spor kulübümüzün uzun yolculuğunda, bizlere maddi manevi katkılarını esirgemeyen tüm yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, bizlere gönül vermiş tüm İskenderunlu hemşehrilerimize aynı zamanda derneğimizin her daim yanında olan İskenderunumuzun çok değerli basın mensubu üyelerine şükranlarımı sunarım. Tarihimizde bir ilk olan Süper Lig başarısını aynı heyecan ve azimle devam ettirerek İskenderunumuzu ulusal ve uluslararası spor camiasında en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına tüm engelli kardeşlerime ve engelli dostlarına saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.