Belen Kaymakamı Bahçeşehir Koleji’nin konuğu oldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü’nü ziyaret etti.

‘Yerel Yönetimler’ konusunu işleyen 4. sınıf öğrencileriyle kütüphanede sohbet eden Kaymakam Aydın, yerel yönetimler ile ilgili sohbet etti. Aydın, nasıl kaymakam olunur, mesleğin zorlukları nelerdir gibi konularda bilgi verdi.

 

Eğitim konusunda çok hassas olduğunu, eğitime çok önem verdiğini, bu nedenle de okullardan gelen davetlere mümkün olduğunca katılmaya özen gösterdiğini anlatan Kaymakam Aydın, göreve geldiği günden bu yana okullaşma ve derslik sayısını arttırmaya yönelik çalışmalara önem verdiğini ifade etti.

 

 

Kaymakam Aydın, daha sonra okul öncesi öğrencileri ile sohbet etti. Ağaç diken çocuklarla

sohbet eden Aydın, Bahçenin ilk çiçeklerini onlarla birlikte dikti.  Ardından Mutfak Akademi Kulübünde yemek yapan öğrencilerin yanına giden Belen Kaymakamı Aydın, kulüp öğrencilerinin yaptığı yemeklerin tadına baktı.

Abdulaziz Aydın, Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşatmış ve kendisi de bir nebze de olsa günlük koşturmacadan uzak kaldığı için dinlenmiş olarak makamına döndü.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.