ARİAD’ta Adnan Ağır Dönemi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz İşadamları Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Adnan Ağır ve Süleyman Gassaloğlu’nun listelerinin yarıştığı genel kurul, Arsuz Gümüş Otel’de yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimde; İş hayatlarında iki başarılı isim Adnan Ağır ve Süleyman Gassaloğlu’nun yarıştığı genel kurulda, her iki adayın genel kurul öncesi birlik ve beraberlik vaad eden konuşmaları ve sonrasındaki yeni dönem için güç birliği mesajları dikkat çekti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Derneği (DASİFED) Başkanı Mehmet Kılıçlar, ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu, İSSİAD Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, genel kurula vefat eden denetleme kurulu üyesi Metin Urhan’ın cenaze törenine katıldığı için geç gelen Hatay Sanayici İşadamları Derneği (HASİAD) Başkanı Tahsin Kabaali ve daivetlilerin katıldığı ARİAD Genel Kurulu öncesi olduğu gibi sonrasında da birlik ve beraberlik mesajı verildi. Divan Başkanlığını Emir Horuz, katip üyelikleri Semir Kirmit ve Celal Eren yaptılar. 129 üyenin 123’ün katılarak oy kullandığı, Adnan Ağır’ın 75, Süleyman Gassaloğlu’nun 48 oy aldığı genel kurulun kaybedeni olmadığı gibi, daha güçlü bir üye profiliyle yeni döneme umut dolu bir vizyonla yola devam kararı verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.