Uygun’lar Ailesinin Çınar’ı Ali Uygun ebediyete uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bölgemizin köklü ve tanınmış esnaflarından, Uygunlar ailesinin değerli büyüğü, UYGUNLAR A.Ş. ve MEGA MEDYA YAYINCILIK A.Ş. sahipleri Mehmet, Mahmut, Hasan, Hüseyin, Sabahattin, Sadık, Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka’nın değerli babaları Ali UYGUN, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti.  Adana Başkent hastanesinde 93 yaşında hayata gözlerini yuman Uygunlar ailesinin koca çınarı Ali Uygun sevenlerini ve Uygunlar ailesini yasa boğdu.

30 Nisan 2017 Pazar günü saat 11:00’de Dumlupınar Mahallesi 214 sokak No: 14’deki evinden kaldırıldı. Merhum Ali Uygun’un cenazesi Karaağaç Asri mezarlığında kılınan namazın ardından aile kabristanına defnedildi.

Ekogündem Gazetesi olarak Sabahattin Uygun ve nezdinde tüm Uygun’lar ailesine sabır ve başsağlığı, merhum Ali Uygun amcamıza da Allahtan rahmet diliyoruz.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.