Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında her türlü görüş ve düşünceye açık olduklarını belirtti.

İskenderun Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Anıl Abacı ile yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediyesi Encümen üyeleri, Gültepe İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aksoy ve okul idarecileri, Türkiye Gençlik Vakfı Hatay İl Başkan yardımcısı Yahya Kılıç, teşkilat başkan yrd. Furkan Yazar ve YÖK Koordinatörü İrfan Şahin belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Halkımıza Hizmet Çalışıyoruz

Halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimine hizmet etme gayretinde olduk. Sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olarak İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında görüş ve önerileri dinledik. Dinlemeye devam ediyoruz. Hepimizin amacı halka hizmet etmektir. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam ediyoruz. Spora ve sporcuya destek oluyoruz” dedi.

Her Şey İskenderun İçin

İskenderun’u yaşanılabilir bir kent yapmak için gayret gösterdiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Eğitime her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikler düzenleyerek halkımızı farklı konularda bilgilendiriyoruz. İskenderun için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Ortak akılla tüm sorunların çözülebileceğine inanıyoruz. Elimizden geldiğince imkânlar ölçüsünde stk’lara etkinliklere destek oluyoruz. Her şey İskenderun İçin” diye konuştu.

Konuklar ise çalışmalarından dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek fikir alışverişinde bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.