Orontes 2. Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali Perşembe günü Başlıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Orontes 2. Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali 27 Nisan 2017 perşembe günü Saat: 17.00 de Samandağ Kültür Merkezinde;MKU Sanat ve Tasarım MYO El Sanatları Bölümü Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencilerin Mozaik Çalışmaları ve Yusuf Keskin Resim Atölyesi üyelerinden oluşan karma resim sergisi açılışıyla festival başlıyor.

Ansam Kültür Derneği & Uluslararası Aktivis Sanatçılar Birliği tarafından düzenlenen festival; Kültür Turizm Bakanlığı, Hatay Büyükşehir  Belediyesi ve  Samandağ Belediyesi destekleriyle hazırlıklarını tamamladı. Festival kapsamında 17 ülkeden 45 i akademisyen olmak üzere toplamda 135 sanatçı festival süresince katılım gösterecek.

 

Festivalin açılış sergisinde; MKU Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencilerinin dönem süresince okulda yaptıkları mozaik çalışmalarından oluşan eserler yer alacak. Karma resim sergisiyle renklenecek sergi festival ve çalıştayın başlangıç etkinliği olacak.

 

28 Nisan 2017 de başlayacak Çalıştay da Resim, Mozaik ve Heykel sanat dallarından üretilecek eserler 2 mayıs 2017 de Salı günü saat 17.00 de Samandağ Kültür Merkezinde siz değerli sanatseverlerle buluşacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.