Tabiat Ana Çocuklara Emanet

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gelecek nesillere yaşanabilir yeşil ve sağlıklı alanlar bırakmak için doğa dostu her projenin yanında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu alanda çalışma yürüten dernek ve sivil toplum kuruluşlarına destek oluyor.

Kentin yeşil alan sayısını arttırmak ve tabiat güzelliklerinin uzun yıllar var olmasını sağlamak amacıyla kolları sıvayan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı, Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu ile birlikte çok önemli bir etkinliğin altına imza attı.

HBB ve Dernekler Federasyonu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Antakya ve Defne’deki 7 ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile birlikte Defne İlçesi  Ballıöz Mahallesi’nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Federasyon bünyesindeki 50 derneğin katkı verdiği etkinlikte düşüncelerini paylaşan Federasyon Başkanı Metin Daşçıoğlu, çocukların doğa sevgisini arttırmak ve aralarındaki bağı güçlendirmek amacıyla yaptıkları bu organizasyona katkı sunan herkese teşekkür etti.

Fidanları çocukların ellerinde toprakla buluştu

Gerçekleşen etkinlik ile ilgili düşüncelerini paylaşan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanı Mustafa Dönmez ise; “Bu güzel bayramda çocuklarımızın yüzünü güldürüp mutluluklarına ortak olabildiysek ne mutlu bize. Gelecek nesillerin yeşil ve mavinin buluştuğu kentte yaşaması için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Böylesine anlamlı organizasyonda bizi yalnız bırakmayan çocuklarımıza ile ailelerine sevgi ve saygılarımı sunarım. Ve bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” diyerek çocuklarla birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.