Modanın Minik Öncüleri Prımemall İskenderun’da Podyuma Çıktı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Primemall İskenderun 23  Nisan Pazar günü düzenlediği,  İlkbahar-Yaz Çocuk kreasyonlarının sergilendiği  muhteşem defilede minikler  sahnenin tozunu attırdı.

Her yıl düzenlenen Primemall İskenderun Çocuk Defilesi ile minikler bu sene de 23 Nisan Pazar Günü saat  14.00’te izleyicilerinin karşısına çıktı.

Primemall İskenderun’da yer alan birbirinden renkli ürünleriyle Takıştır,  Koton, Boyner, Kanz ve Çocuk Dünyası markalarının 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı,  Tırtıl Kreş’in minik öğrencilerinin podyuma çıktığı defilede minik mankenler hünerlerini sergiledi.

Çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel dans gösterileri ile başlayan defilede, minik mankenlerin keyifli performansı programa renk kattı. Çok sayıda ziyaretçinin yakından takip ettiği defile boyunca çocuk mankenler herkesten alkış aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.