Hatay 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Çoşkusunu Doyasıya Yaşadı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilen çelenk töreni ve yürüyüşün ardından, Antakya Spor Salonu’nda saat 10.30’da kutlama programı gerçekleştirildi.

Kutlama etkinliklerine, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, H.  Volkan Köksal ve Aydın Tetikoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Hakkı Uzun, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Haşim Göksel, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’ın yanı sıra çok sayıda öğretmen, veli ve öğrenci katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlama programı, öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve öneminin her geçen gün daha çok idrak edildiği bugünde kutlamalar, çocukların birbirinden güzel gösterilerine sahne oldu.

 

TBMM’nin açılışının 97’nci yılını kutlamanın mutluluğunu çocuklarla paylaşmak üzere törende hazır bulunan Başkan Savaş, onların bayramını kutlayarak Atatürk ilkelerinin ışığından ayrılmayan, bilimin ve bilginin gücünü elinde tutan bireyler olarak yetişmelerini dilediğini ifade etti. Başkan Savaş, çocuklarla anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.