Dodi Arsuz’da şube açtı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, dünya çocuklarına armağan edilmiş olan tek bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Karaağaç Mahallesi’nde hizmete başlayan Dodi Kreş’in açılışını gerçekleştirdi. Minik çocuklara, merhamet ve sevgiye dayalı bir eğitim ortamı hazırladıklarını ifade eden Dodi Kreş Sahibi Gülser Yiğit ve eşi Suat Yiğit tarafından kapıda karşılanan Başkan Culha ve eşi Selda Culha, tam donanımlı bir eğitim kurumunu ilçeye kazandıran Yiğit Çifti’ne teşekkür etti.

Farklı mimarisi ve konseptinin yanı sıra çocuklar için her ayrıntının düşünülerek tasarlandığı Dodi Kreş’in açılış kurdelesini eşi Selda Culha ile birlikte kesen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Güzide bir eğitim kurumunun açılışı için bir aradayız. Özellikle bu tesisin ilçemizde bulunmasından dolayı duyduğum mutluluğu dile getirirken, tesisi kazandıran  Suat Yiğit ve eşine de teşekkür ederim. Bu kurum, küçücük minik yavrularımızın geleceğe hazırlanmasına çok ciddi katkılar sunacaktır. Buradan, belki de ülkeyi yönetecek birileri yetişecek” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Gülser Yiğit ve eşi Suat Yiğit, Başkan Culha ve eşinin yanısıra tüm konuklara kurumun odalarını gezdirdi. Tiyatro salonunda konuklara minik bir konser veren öğrencilerin İzmir Marşı’nı seslendirmesi oldukça renkli görüntüler oluştururken, konser sonrası Başkan Culha, Yiğit Çifti ile birlikte ‘Dodi Yaşayan Parklar Projesi’ kapsamında Karaağaç 75. Yıl Parkında düzenlenen panayırda öğrencilerin el emekleri ile açılan sergisini gezdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.