Sembolik Antakya Belediye Başkanı Sevgi Bök Oldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Sembolik Belediye Başkanı” geleneği bu yıl da yapıldı.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin koltuğuna oturan Antakya İffet-Zübeyir Göçmen İlkokulu 4A sınıfı öğrencisi Sevgi Bök, bir günlüğüne sembolik belediye başkanı oldu. Antakya Belediyesi’ne makam aracıyla giriş yapan Başkan Sevgi Bök, projelerini açıkladı ve daire müdürlerine direktifler verdi.

Başkan Sevgi Bök’e Sembolik Başkan Yardımcıları 4A sınıfı öğrencisi Zeliha Ereğli ve 4B Sınıf öğrencisi Mehmet Şahin eşlik etti.

Törene Antakya İffet-Zübeyir Göçmen İlkokulu Müdürü İsa Alkan, Sınıf öğretmeni Nevin Aslan katılım gösterdi. Sembolik törende ayrıca belediye daire müdürleri hazır bulundu.

Sembolik Belediye Başkanı töreninde koltuğa oturan Antakya İffet-Zübeyir Göçmen İlkokulu öğrencilerinden Sevgi Bök, Başkan Kimyeci’nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Başkanım şehrimize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğe dair bazı projelerimi sizlerle paylaşacağım” dedi.

Başkan Sevgi Bök; Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik konularında talimatlar verdi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, ziyarette yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız bizim yüz akımız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek olan bir bayram. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımız geleceğin teminatı olma düşüncesiyle ilk kez dünya’da 23 Nisan’ı Çocuk Bayramı olarak ilan etti ve ülkemizde Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar büyük bir coşku, sevinç ve heyecan ile kutlanıyor.

Biz çocuklarımızı son derece çağdaş, Türkiye’mizi Dünyanın en güçlü ülkesi haline getirecek, geleceğimiz olarak düşünüyor, hareket ediyoruz. Çocuklarımıza aydınlık bir gelecek diliyor ve bu kapsamda alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bugünün çocukları inşallah yarın Başbakan, Cumhurbaşkanı olarak ülkemizi yönetirler. Son derece bilgili, gerekli donanıma sahip bir alt yapıyı inşa ettik ve etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kimyeci, ziyaretin ardından konuk öğrencilere çeşitli hediyeler ve çiçek etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.