Çocuklar balık resimlerinde DOĞA’ya dikkat çekti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ‘Denizde Balık Olsam’ resim yarışmasında derece alan ve sergilenmeye layık olan resimler İskenderun Prime Mall’da sergilendi.

Çocuklar en güzel balık resimlerini çizerken insanların doğal yaşama verdikleri zararlar ve deniz canlılarının yaşadıkları zorlukları resmettiler.

Serginin açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Andiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Hatlar, Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Metin Mutlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanvekili Kadir Doğan, Genel Sekreter Ahmet Süerdem ve davetlilerin katıldığı sergi beğeniyle izlendi.

 

Antakya’da düzenlenen törende Yarışmada birinci olan Dörtyol İlçesi 23 Nisan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Gökçe Nisa Çelik’e tam altın, resim çantası ve sertifika; ikinci olan Erzin İlçesi Şükrü Paşa ilkokulu 4.sınıf öğrencisi Enes Fatih Anursal’a yarım altın, resim çantası ve sertifika; üçüncü olan İskenderun İlçesi Bilim ve Sanat Merkezi 4. sınıf öğrencisi Dilem Sultan Gürz’e çeyrek altın, resim Çantası ve sertifika verilmişti.
Reyhanlı İlçesi Mehmet Belkıs Büyükvelioğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Leyan Erdoğan ve Samandağ İlçesi Uzunbağ Fadıl Süt İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Cem Taşar’a da Jüri Özel Hediyesi olarak 250 şer TL’lik hediye çeki, resim çantası ve sertifika verilirken, dereceye giren eserlerin yer aldığı serginin de açılışı gerçekleştirilmişti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.