Samandağ’da Fen İşleri çalışması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkan Vekili Şehiye Fırıncıoğulları, Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ve Fen İşleri Müdürü M. Ali Bulut çalışmaları yerinde incelediler.

Gözene Mahallesi okul yolunda yol, parke kaplama ve ihate duvarı örülmesi çalışmaları yerinde incelenerek Fen İşleri Müdürü Bulut’tan bilgi aldılar. Vatandaş ile Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan vekili Fırıncıoğulları’ nın sonraki durağı semt pazarı oldu. Semt pazarı hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Bulut; birinci etabın kısa zamanda tamamlandığını, ikinci etabın yakın zamanda bitirileceğini belirtti. Samandağ halkının temiz, nezih bir ortamda rahatlıkla alışveriş yapabileceği bir semt pazarının ilçemize kazandırılacağını ifade etti.

Başkan Vekili Şahiye Fırıncıoğulları’nın semt pazarı hakkındaki yorumu “Samandağ Belediye Başkan Mithat Nehir öncülüğünde yapımı devam etmekte olan semt pazarının ilçemiz açısından önemli bir hizmet olduğuna inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.