Mithat Paşa İlkokulu Dayanışma Gecesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Eğitim hayatında önemli bir konumu bulunan Mithat Paşa ilkokulu Okul Aile Birliğinin düzenlediği dayanışma gecesinde öğrenci velilerini ve öğretmenlerle birlikte İskenderun eğitim camiasını bir araya getirdi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Sevinç Sayıcı Üs Gurur kaynağımız, canımızdan can olan biricik çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize destek olmaktan, onların daha rahat ortamlarda çocuklarımıza hizmet vermelerine katkı sağlamak amacıyla gözümüzü kırpmadan destek vermekten onur duyuyoruz dedi.

Ülkemize Yararlı Toplum Oluşturmayı Hedefliyoruz

Gecede eğitime dair önemli açıklamalarda bulunan Mithat Paşa İlkokul Müdürü Berivan Şahin ise Mithat Paşa Eğitim Ailesi, olarak öğrencileriyle ülkemize yararlı bir toplum oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Şahin şöyle konuştu “Biz, birlikte bu okulda pek çok güzel işlere imza attık ve daha pek çok güzellikleri de öğrencilerimize ve siz eğitim gönüllülerimize sunmayı bir görev biliyoruz. Mithat Paşa İlkokulu çatısı altında idareci, öğretmen, öğrenci velisi ile bir aileyiz. Çocuklarımızın eğitim öğretim gördüğü, akademik bilgilerle donatılırken sosyalleştiği, hayata hazırlandığı yer olan okullarımıza her alanda sahip çıkmalıyız. En değerli varlığımız olan çocuklarımızın bu çatı altında daha mutlu, daha huzurlu ve daha başarılı olmaları için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeliyiz. Mithat Paşa İlkokulu olarak, sizlerden aldığımız emanetlerinizi gözümüzden sakınarak geleceğe hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. İdari kadromuzdan öğretmenimize, hizmetli kadromuzdan güvenlik görevlimize kadar özenle seçilen ve çocuklarımızın menfaatlerini her şeyin üstünde tutan güçlü bir kadro ile çalışmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Sizlerin huzurunda özveri ile çalışan, okulumuzun adını eğitim camiasına altın harflerle yazdıran mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Son derece güzel bir atmosferde düzenlenen bu gecemiz okul ve veli dayanışması amacına uygun olarak gerçekleştiğini görmek bizi mutlu etmektedir. Bu güzel gecenin düzenlenmesinde emeği geçen başta Okul Aile Birliği Yönetim Ekibine ve davetimize icabet eden tüm misafirlerimize, okulumuz idaresi ve öğretmenlerine, birlik temsilcilerine, çeşitli şekilde katkıda bulunan adını sayamadığım herkese katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum”

 

Sponsorlara Teşekkür Plaketi

 

Mithat Paşa İlkokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma gecesinin ana sponsoru olan Özel Tek Okullarının plaketini Tek Okulları yönetim kurulu başkanı Yılmaz Tunç’a takdim eden Berivan Şahin Tek okullarının katkı ve teşekkürlerini her zaman gördüklerini belirterek teşekkürlerini sundu. Geceye destek olan diğer sponsorlara başta Kurşunkalem okulları kurucusu Özcan Karpuz, Palmiye hastanesine, ve Oxford Dil Akademisi kurucusu Nihal İşsever adına Halkla İlişkiler Müdürü Zümrüt Hakan’a ve diğer sponsorlara plaketleri Okul Müdürü Berivan Şahin ve  okul idarecileri tarafından takdim edildi. Gecede salsa dans gösterileri ve açık arttırmanın yanı sıra canlı müzik ile davetiler gönüllerince eğlendiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.