Başkan Vurucu: “16 Nisan Zafer Günümüz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adnan Vurucu, HALK OYLAMASI’nın ardından, hemşehrilerine hitabetti.

 

Belen’in ve Türkiye’nin Halk Oylamasında aldığı sonucun yüzleri güldürdüğünü belirten, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da Belen’den beklediği başarıyı alması ve Bakanın selamlarını Belenlilere iletmesi üzerine, alanda toplanan seçmene; “Vermiş olduğunuz çok güçlü destekten dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Allah hepinizden razı olsun. Belen’de vermiş olduğunuz bu destek ta Ankara’dan duyuldu.” Dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Belen’e geldiğinde bize bir söz vermiş ve Belen’in seçim sonuçlarını Ankara’dan takip edeceğini söylemişti. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz İçişleri Bakanımız ile görüştüm. Bakanımız, sizleri tebrik ve selamlarını ileterek, hepinize teşekkürlerini sundu.

Değerli Belenli hemşehrilerimiz, 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul’u fethettiğinde bir çağ kapatıp yeni bir çağ açtı. Evet, şimdi de 2017 yılında yüzyıl’ın lideri Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde eski sistemi kapatıp, yeni bir sistemi açtık. Allah hepinizden razı olsun.

Çalışmalarımızda hep şunu söyledik. Öyle bir tokat hazırlayalım ki; PKK’sı, FETÖ’sü, DEAŞ’ı ve onların uzantıları ve devamında başta Almanya olmak üzere, Avusturya’sı, Hollanda’sı, İsviçre’si, Belçika’sı ve ne kadar Türkiye üzerinde oyun oynayan devletler varsa. Biz, 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet Han’ın attığı Osmanlı tokadını, başta ben olmak üzere bizler, bütün Türkiye’de Osmanlı tokadını vurduk. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Referandumdan sonra bu ümmetin dualarıyla; Türkiye’nin ve bu milletin önü daha da açıktır. Türkiye’de yeni dönem başladı.

Bize bel bağlamış bütün mazlumların önderi olan Türkiye Cumhuriyeti, Başkomutanı ile beraber uçuşa hazırdır İnşallah. Değerli arkadaşlarım değerli dostlarım. Her zaman söylediğim gibi, yine en önde en büyük mücadeleyi veren hanım kardeşlerimize, gençlerimize ve teşkilatımız olmak üzere hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun konuşmaları sık sık “Recep Tayyip Erdoğan, Belen’in gururu Başkan Vurucu”  sloganları ile kesildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.