“Kararsızsan Avukata Sor” diyerek halkı bilgilendiriyorlar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun CHP, Atatürk Anıt Alalının karşısında kurduğu “Kararsızsan Avukata Sor” çadırı ile halkı aydınlatmayı sürdürüyor. CHP İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nalan Akkülah, CHP Kadın Kolları ile birlikte çadıra konuk olan seçmeni bilgilendirmeyi sürdürürken CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da esnaf ve halkın ayağına giderek çalışmalarını yürütüyor.

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Referandum çalışmalarına esnaf gezileriyle devam ediyor. CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Nilgün Selçuk ile İskenderun Kanatlı Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Dudu, ”yüzümüz gülüyor. Pazar gününden sonra da gülecek” dedi.

Cadde boyunca tüm işyerlerine giren ve esnafla birebir sohbet eden Dudu, Bu gezilerde esnafın kendilerine gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek “Hayır çıkacağından umudumuz çok büyük ölçüde arttı. Gezdiğimiz esnafların yaklaşımları bizi mutlu ediyor. Başaracağımıza kesinlikle inanıyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.