Doğa Etkinliğine HBB’den Destek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), doğada yaşayan canlıları keşfetmek tanımak gözlemlemek bu alanda bir farkındalık oluşturmak amacı ile 9 Nisan Pazar günü  Hatay Kırıkhan Gölbaşı Gölü ve Hatay Kırıkhan İncirli Köyü kırsalında gerçekleştirilen dağ ceylanı gözlem etkinliğine destek verdi ve katılım sağladı.

Gerçekleştirdiği hizmetlerin her aşamasında doğa, kültür ve eğitim konularındaki hassasiyetiyle hareket eden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da eşlik ettiği, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Hatay Şubesi organizasyonundaki etkinliğe, Kırıkhan Kaymakamlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkhan Şefliği, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Hatay Şubesi, Antakya Çevre Koruma , Subaşı Kuş ve Kelebek Gözlem, Hatay Doğa ve Yaşam, Antakya Doğa Sanat Turizm, İskenderun Çevre Koruma Dernekleri ve MKÜ Veterinerlik Fakültesinden Öğrenci grupları katılım gösterdi.

Doğaseverlerden Gözlem Etkinliğine Yoğun İlgi

Gölbaşı sulak alanı ve Hatay dağ ceylanları konularında farkındalık yaratmayı amaçlayan, keyifli anların yaşandığı doğa etkinliğine katılım gösteren doğaseverler kentin zenginliklerine tanıklık etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ve benzeri organizasyonların sayısının artmasının mutluluk verici olacağına dikkat çektiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.