Bayram Özarslan, Alkışlarla Toprağa Verildi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye-Suriye Kardeşlik Platformu Kurucusu ve Başkanı – İskenderun İsdemir Çalışan ve Emekliler Yardımlaşma Derneği (İSÇEİD) Başkanı Bayram Özarslan, alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Tedavi gördüğü Ankara’da hayatını kaybeden Bayram Özarslan, 10.04.2017 Tarihinde evine getirildi ve komşularından helallik alındıktan sonra Hamidiye camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ve töreninin İskenderun’da Çankaya mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Bayram Özarslan’ın cenazesine eşi, çocukları, kardeşleri ve sevenleri katıldı. Bayram Özraslan’ın cenazesine Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek çelenk gönderdi ve ailesine başsağlığı diledi.

 

Bayram Özarslan, 1951 Hatay’ın Belen ilçesinde doğdu ve 8 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da akciğer hastalığına yenik düştü.

Türkiye-Suriye Dostluk Komitesi Başkanı Prof.Dr. Mehmet Yuva mesaj göndererek, başsağlığı diledi. Emekliler Sendikası Genel Başkanı Veli Beysülen, ailesine baş sağılığı mesajı gönderdi.
Bayram Özraslan’ın cenazesine Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, Kırıkhan İlçe Başkanı Gönül Gökkan, Samandağ İlçe Başkanı Gazi Karaali, Antakya İlçe Başkanı İbrahim Kılınç, Örgütlenme bürosundan Emilhan Güçlü, Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği Yöneticisi, Fatih Şirin, EMEP İl Başkanı Mevlüt Bulgur, Emekli-Sen eski İskenderun Şube Başkanı Halit Katkat, ADD eski İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol, Emekliler Sendikası İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Güler ve mücadele arkadaşları katıldılar.

Solunum yetmezliği nedeniyle yaşama veda eden Bayram Özarslan, emekliliği döneminde İskenderun Demir Çelik A.Ş.’nin (İSDEMİR) özelleştirilmesinden sonra işçiye tanınan yüzde 11’lik hissenin İSDEMİR çalışanlarının hakkı olarak verilmesi ile ilgili hak mücadelesinde de önemli görevler üslenmişti.

İskenderun Lisesi ve ardından Deniz Assubaylığı MYO mezunu, İSDEMİR A.S. ‘de İngilizce Tercüman ve Haddelene Plan Proje Sorumluluğu, 1977-1980 arası Yatırım Malzemeleri Müdürlüğünde İngilizce Tercüman; 1980-1983 Haddehaneler Müdürlüğünde yine İngilizce Tercüman;1983-2004 arası 4 Haddehane Genel Teknik proje Arşiv sorumlusu olarak görev yapan Bayram Özarslan, işçi ve emekçi mücadelesi, barıştan yana tavırları ile tanınıyordu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.