Adını çiçekten aldı: Nergiz Döner Belen’de hizmette

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Zengin Hatay mutfağında İskenderun Döneri olarak nam salan Döner, Belen’de adını çiçekten alan “ Salonu” Belen geçidi üzerinde Kanuni Sultan Süleyman Camii’nin altındaki yerinde hizmet vermeye başladı.

Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde döner ustası olarak uzun yıllar görev yapan Kemal Yaşin, kendi yöresinin insanlarına hizmet etmek, onların damak tadına göre leziz döner çeşitleri hazırlamanın zevkli bir iş olduğunu söyledi.

Nergiz Döner’in ünlü ustası Kemal Yaşin ve ekibi Mustafa Yatkın ile birlikte kaliteli bir hizmet sunma gayreti içinde olduklarını belirten dönerci ustasının hazırladığı enfes salatayı da sanatsal bir görünümde sunum yapması müşterilerinin memnuniyetini arttırıyor.

İskender, Pilav Üstü Et Döner, Tavuk Döner, Soslu Tavuk, Çiğer, Sac Kavurma ve salata çeşitleriyle müşterilerinin damak tadına hitap eden Nergiz Döner, Belen geçidi üzerinde Kanuni Sultan Süleyman Camiinin altındaki yerinde müşterilerini bekliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.