İSÇEİD Başkanı Bayram Özarslan yaşama veda etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Demir Çelik Fabrikasından emekli, mücadeleci kişiliği ile tanınan İskenderun İsdemir Çalışan ve Emekliler Yardımlaşma Derneği (İSÇEİD) Başkanı Bayram Özarslan, yaşamını yitirdi.

Solunum yetmezliği nedeniyle yaşama veda eden Bayram Özarslan, emekliliği döneminde İskenderun Demir Çelik A.Ş.’nin (İSDEMİR) özelleştirilmesinden sonra işçiye tanınan yüzde 11’lik hissenin İSDEMİR çalışanlarının hakkı olarak verilmesi ile ilgili hak mücadelesinde de önemli görevler üslenmişti.

İskenderun Lisesi ve ardından Deniz Assubaylığı MYO mezunu, İSDEMİR A.S. ‘de İngilizce Tercüman ve Haddelene Plan Proje Sorumluluğu, 1977-1980 arası Yatırım Malzemeleri Müdürlüğünde İngilizce Tercüman; 1980-1983 Haddehaneler Müdürlüğünde yine İngilizce Tercüman;1983-2004 arası 4 Haddehane Genel Teknik proje Arşiv sorumlusu olarak görev yapan Bayram Özarslan, işçi ve emekçi mücadelesi, barıştan yana tavırları ile tanınıyordu.

İskenderun İsdemir Çalışan ve Emekliler Yardımlaşma Derneği (İSÇEİD) Başkanı Bayram Özarslan’a Ekogündem Gazetesi olarak Allahtan rahmet, kederli ailesine tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Merhum Özarslan’ın cenaze töreni ile ilgili detaylar şöyle:

Güncelleme: 09.04.2017 Saat: 11.00

Özarslan için cenaze töreni yarın Hamidiye Camiinde

Merhum Bayram Özarslan için,Kurtuluş Mahallesi Hamidiye Camii’nde yarın (10 Nisan Pazartesi günü) öğlen namazını müteakip  kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.