Gençlik ve Spor Kulübü başarıyla dönüyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2-6 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Budokaido Kyokushin Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonasına katılan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün 7 sporcusu Kırıkhan’a 3 birincilik 1 ikincilik 3 te üçüncülük gibi büyük bir başarıyla dönüyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat Başkanlığında Kırıkhan Kaymakam Mustafa Erkayıran’ı ziyaret ederek başarı ve madalya sözü vermişlerdi. Ve bugün yapılan Türkiye Şampiyonası maçlarında 7 sporcumuz da büyük bir başarıya imza attılar.

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve spor kulübü sporcuları katıldığı Budo Kai do Kiyokushin Karate Türkiye şampiyonasında 3 birincilik 1 ikincilik 3 te üçüncülük aldılar.  Tuana Açık Türkiye Şampiyonu, Ömer Faruk Tatar Türkiye şampiyonu, Ali Tatar Türkiye Şampiyonu, Emin Tavşan Türkiye ikincisi, Ahmet Dede Türkiye Üçüncüsü, Ökkeş Tosun Türkiye 3.cüsü, Birsen Ateş Türkiye 3.cüsü oldular.

Başkan Yavuz müsabaka sonrası sporcularımızı arayarak onları bu büyük başarılarından dolayı teşekkür edip, sporcularımızı kutladı.

Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada;  “Başarımız asla tesadüfi değil. Çok başarılı ve ne istediğini bilen inançlı bir hocamız var. Gençliğe değer veren bir Kaymakam ve Belediye Başkanları var. Başarıya susamış inançlı gençlerimiz ve çocuklarımız var.

Öncelikle Spor Kulübümüze bu başarıyı yaşatan tüm sporcularımızı, tek tek alınlarından öpüyor ve Ali Çeltik hocamızı da kutluyorum. Başarıda büyük payları olan, çocuklarını karate spor okulumuza gönderen ailelerimize, onları başarıya odaklayan ve çalıştıran Hocaları Ali Çeltik’e, Kulübümüzün başarılı olması için her türlü desteği veren Sayın Kaymakamımız Mustafa Erkayıran, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Bestami Gündüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne kulübümüz adına çok teşekkür ediyor ve onları kutluyorum. İnşallah başarılarımızın devamı gelecek. Bu da çok çalışmayla olur. Bizlerde elimizden gelen desteği çocuklarımız için esirgemeyeceğiz. Onlardan yeni şampiyonluklar bekliyoruz” Dedi.

Karate Branş Antrenörü Ali Çeltik müsabaka sonrası yaptığı açıklamada; “Bizi buraya gönderen başta kulübümüze ve Başkanımız Ayhan Yavuz’a ve Kaymakamımız Mustafa Erkayıran, İlçe Spor Müdürümüz Bestami Gündüz ve emeği geçen diğer bütün herkese kendim ve öğrencilerim adına canı gönülden teşekkür ederim. Ayrıca bu kulübün ilk lisansları ve ilk Türkiye şampiyonlarını çıkardığımız için çok mutluyum. Bizlere güvenenleri mahcup etmedik. İnşallah bundan sonraki turnuva Avrupa Şampiyonası ve oradan da başarılarla dönmek istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi.

Kaymakam Erkayıran, Şampiyona sonrası başarılı olan sporcularımızı arayarak onları kutlarken, “Gençlerimizi sportif faaliyetlere katma bağlamında, Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle 11 dalda spor okulları açıldı. Bu kurslarda 1300’e yakın çocuklarımız sportif faaliyetlerini yapma imkânı buluyorlar. Amacımız, tüm çocuklarımızı sokaklardan ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak sportif sahalara çekmek ve onları geleceğin sporcuları olarak hazırlamaktadır. Bu konuda Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Merkezimiz ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzle birlikte elimizden gelen tüm gayret ve destekleri gösteriyoruz. Çocuklarımız da bizi mahcup etmiyorlar. Tüm çocuklarımızı ve antrenörümüz Ali Çeltik hocamızı bu başarılarından dolayı kutluyor, Başta Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ve İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Bestami Gündüz ile birlikte sporcularımızın aileleri olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran tarafından Şampiyonada 1.cilik kazanan Türkiye Şampiyonu olan sporculara tam altın, 2.cilik kazananlara yarın altın, 3.cülük kazananlara ise çeyrek altın verilecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.