Kırıkhan’da Asafltlama ve Kilit Taşı Döşeme Çalışmaları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hizmette sınır tanımayan Kırıkhan Belediyesi, bahar mevsiminin başlayıp havaların ısınmasıyla birlikte kilit taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarına hız kazandırdı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz seçimlerden önce Kırıkhan halkına söz verdiği “Asfaltlanmayan ve Kilit Taşı döşenmeyen mahallemiz kalmayacak” sözünü bir bir gerçekleştirmeye devam ederken, ilçenin tozlu ve çamurlu yollarına kilit taşı döşeyerek ve asfaltlayarak ilçenin gelişimine katkı sağlıyor.

Kırıkhan’ın 73 mahallesinden 62’ının yollarında çalışmalar tamamlanırken geriye kalan 11 mahallede ise programlar dâhilinde mevsim şartlarının da düzelmesiyle birlikte kilit taşı ve asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor.  Gölbaşı ve İçada mahallesinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Yavuz Kırıkhan Belediyesince yapılan kilit taşı, asfaltlama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için bütün birimlerimizle gece gündüz demeden koordineli olarak çalışmaktayız. İlçemizin muhtelif mahallelerinde hem bozulan asfaltlar tamir edilirken hem de aciliyet gerektiren mahallelerimizde yeni asfaltlama ve yol yapımı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Asfaltlama çalışmalarımıza başlarken, okul önleri ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları yerleri önceliğimize aldık. Sebebi de çocuklarımızın rahat bir ortamda eğitim ve öğretim görmelerini sağlamaktı. Bu amaçla yaptığımız çalışmalarda Fatih mahallemizde Kırıkhan Anadolu Ticaret Meslek Lisesinin önü ve çevre yolları acil olarak yapılarak halkımızın hizmetine sunuldu. Şu anda asfalt ekiplerimiz Gölbaşı ve İçada mahallelerinde çalışmalarını sürdürmektedir. En kısa sürede ilçemizin diğer mahallelerine de asfaltlama çalışmalarımız başlayacak, yakın bir zamanda ise asfalt ve kilit taşı yapılmayan yolumuz kalmayacaktır. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmeye devam ediyoruz.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.