Başkan Seyfi Dingil Esnafları Ziyaret Ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sıksık bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, bu kez Ulucami caddesinde ve hastane civarındaki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.

 

Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Seyfi Dingil, İskenderun’un gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek “Yaptığımız projelerle İskenderun’u geleceğe taşımak için yoğun gayret gösteriyoruz. İskenderun’da büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaları arasında esnafları sık sık ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Başkan Seyfi Dingil, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar dükkân dükkân esnafı gezen Başkan Seyfi Dingil, hem sorunları dinledi hem de bol ve bereketli kazanç diledi.

 

Esnaf Ziyaretlerimiz Devam Edecek

Başkan Seyfi Dingil,“ Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.