WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (8069) ORDER BY t.name ASC

 Anuşyan: “Makamlar, hizmet almak için değil hizmet vermek içindir.” | Ekogündem Gazetesi

 Anuşyan: “Makamlar, hizmet almak için değil hizmet vermek içindir.”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Karasunmanuk Ermeni Kilisesi’nin 145. İsim günü ayinini yöneten Başrahip Tatul Anuşyan, yöneticilerin hizmet almak için değil hizmet vermek için makamlara geldiğine işaret ederek, konuyla ilgili değerlendirmesini İncil’den örneklerle destekledi.

Hz. İsa’nın diriliş yortusu olan Paskalya bayramı ile Karasunmanuk Ermeni Kilisesi’nin 145. İsim günü ayine, yurdun çeşitli illerinden dört otobüs ile İskenderun’a gelen Ermeni vatandaşlar, katıldı. Ayin sonrasında katılımcılar, Türkiye’nin tek Ermeni Köyü, Vakıflı’yı da ziyaret ettiler.

 

Ayine ev sahipliği yapan Ermeni Cemaati İskenderun Vakıf Başkanı Garbis Kısadur, Anadolu Havarisel Vekili ve Episkoposu Paolo Bizzeti, Ermeni Kiliseleri Hatay Bölgesi Pederi Avedis Tabaşyan, İskenderun Katolik Kilisesi Pederleri Lucian Abalintoaiei, Julius Ohanele ve İstanbul’dan ermeni rahip ve papazlar katıldı.

 

Garbis Kısadur, Hz. İsa’nın diriliş yortusu olan Paskalya bayramı ile Karasunmanuk Ermeni Kilisesi’nin 145. İsim günü ayinini İskenderun’da gerçekleştiriyoruz. Oruç ve kutsal dönemdeyiz, Kiliselerimizin ziyaret edilmesi de kutsaldır. Onun için kilisemizde her sene olduğu gibi bir ayin düzenlendi” dedi.

 

“Huzur içinde ibadet ediyoruz”

Başrahip Tatul Anuşyan’ın yönetti ayinde Türkçe vaaz verdi. “Bugün biz eğer huzur içinde ibadet edebiliyorsak emniyet güçlerimizin koruyucu ve gerekli önlemleri alan doğru yaklaşımları sayesindedir” diyen Başrahip Anuşyan, güvenliğin önemine dikkat çekerek huzur ve güven içinde ibadet yaptıklarını belirterek Hatay Valiliğine ve Emniyet güçlerine teşekkür etti.

 

“Makamlar, hizmet almak için değil hizmet vermek içindir”

“En sağlam dediğimiz mekânda insanlar hayatlarını kaybediyorlar. İşte bugün biz eğer huzur içinde ibadet edebiliyorsak emniyet güçlerimizin koruyucu ve gerekli önlemleri alan doğru yaklaşımları sayesindedir” diyen Anuşyan, yöneticilerin hizmet almak için değil hizmet vermek için makamlara geldiğine işaret ederek, konuyla ilgili değerlendirmesini İncil’den örneklerle destekledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.