TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik İTSO’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Hatay ziyareti kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik’i kapıda çiçekle karşıladı.

 

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’e ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,”Bölgemiz ekonomisinde yaşanan sektörün sorunlarının çözümü için yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte yoğun çaba sarf ediyoruz. Bundan sonra daha sık ve bölgemizi ilgilendiren önemli projelerle ilgili bir araya gelmeyi temenni ediyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

 

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik de ziyarette yaptığı konuşmasında; İskenderun’un önemli bir sanayi ve ticaret şehri olduğuna vurgu yaparak, “Elimden geldiğince her zaman sizlere destek olmaya çalışacağım. Sivil Toplum kuruluşları bölge ekonomisi için son derece önemli. Sizlerde bu bölgenin gelişmesi için önemli gayretler sarf ediyorsunuz. İskenderun ekonomik yönden önemli bir potansiyele sahip” dedi. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’in de hazır bulunduğu ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

 

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran, M.Ali Bulut, Okan Belli, Mehmet Ünüvar, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve İSSİAD Başkanı Recep  Atakaş ve İTSO Meclis Üyesi Bayram Alpagül de ziyarette hazır bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.