Belen’de 18 Mart Çanakkale Anma programı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri  Anma Günü  etkinlikleri çerçevesinde ilk program; saat 09:00’da 41.Fırka Şehitler Abidesinde Kaymakamlık ve Belediye    Başkanlığı  çelenklerinin Anıta Sunulması, Saygı Atışı, Kaymakam Aydın’ın Şehitlik Defterini imzalaması ve dua edilmesi ile başladı.

Saat 09:45’te Simya Koleji Konferans Salonunda icra edilen  programa Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve eşi Yüksel Vurucu, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Parti  Temsilcileri, Gazilerimiz, Okul Müdürleri eşliğinde bir grup öğrenci ve veliler katıldı.

Belen Kaymakamı Aydın konuşmasında; “Ebediyete intikal eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhlarınız şad olsun.” Dedi.

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümünde, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,i yayımladığı mesajında; “Kahramanlık Mücadelesi Veren Aziz Şehitlerimizi ve Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyorum.” dedi.

Hafta dolayısıyla “Bir Efsanedir Çanakkale” konulu şiirde İlçemizdeki Ortaokullar arası öykü yazma yarışmasında, “Çanakkale Geçilmez” konulu İlkokullar arası şiir yazma yarışmasında ve “Çanakkale’den Mektup Var” konulu kompozisyon yarışmasında, “Dönmeyi Hiç Düşünmediler” konulu şiir  yarışmasında, “Kahramanlığın Destanı Çanakkale” konulu resim yarışmasında, Ortaokul ve Liselerarası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokolün ödüllerini vermesi ile anma programı sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.