HİKAF’2017 Kariyer kapılarını İSTE’de açıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), bu yıl 10.uncusu düzenlenen Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na (HİKAF’2017) ev sahipliği yapıyor.

 

İş arayanlar ile onları arayanları aynı ortamda buluşturmayı hedefleyen ve Hatay Valiliği’nin himayesinde; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Hatay İl Müdürlüğü işbirliği ile 16-17 Mart tarihlerinde İskenderun’da İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde düzenlenen 10. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (HİKAF’2017) kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

 

Onuncu Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (HİKAF 2017) başlangıcında yapılacak açılış törenine ve fuar kapsamındaki konferans ve etkinliklere iş dünyasının, vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Program kapsamında; Emrullah Turanlı’nın ‘İşveren Açısından Mesleki Eğitim ve İstihdam’ konulu konuşmasının yanı sıra, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’in ‘Başarı Hikâyesi’ni katılımcılarla paylaşacağı konuşması da yer alacak. Fuar açılışının ve stant ziyaretlerinin gerçekleştirileceği fuarın birinci gününde ayrıca Berke Sarpaş’ın Dünyayı Değiştirme Gücü: Girişim Savaşçılığı Perspektifi’ semineri ve ‘Einstein ve Eddington’ adlı film gösterimi yer alıyor.

 

HİKAF 2017 programının ikinci gününde ise, iş arayışında olanlara ve mezun adaylarına önemli yönelik olarak Niran Oral’ın ‘Kariyerinizi Renklendirin’ ve Mehpare Şayan Kileci’nin ‘Mülakat ve CV Teknikleri’ konferansları yer alacak. HİKAF 2017 organizasyonu; istihdam konusu ile ilgili tüm tarafların katılımı ile gerçekleştirilecek olan ‘Her Yönüyle İstihdam’ paneli ve ‘Silikon Vadisinin Korsanları’ filminin gösterimi ile tamamlanacak.

 

Fuar boyunca 70’e yakın firmanın stantlarında firma yetkilileri tarafından tanıtımlar yapılacak ve iş/staj başvuruları yapılabilecek. 10. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (HİKAF’2017) kapsamında ziyaretçilere yönelik sürpriz hediye çekilişlerinin yapılması da planlanıyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.