HBB Vatandaşlara Nitelikli Yaşam Alanları Kazandırıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Kent estetiğine önem vererek çalışmalarını sene boyunca aralıksız sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), şehre nitelikli ve estetik yaşam alanları kazandırmak amacıyla tüm ekiplerini seferber etti.

 

Hassa ve Kırıkhan’ın yoğun yaya trafiğine sahip noktalarına çöp kovası yerleştiren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hassa Girne Parkı’na masalı bank monte ederek vatandaşlara konforlu bir dinlenme alanı daha kazandırdı.

 

Yerleştirdikleri ferforje çöp kovalarıyla çevre sağlığına katkıda bulunan ekipler aynı zamanda da ilçeleri estetik bir görünüme kavuşturdu. Ekiplerin, gerçekleştirdiği özverili çalışmalar vatandaştan tam not aldı.

 

Mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üreten HBB ekipleri, Hatay halkının daha nitelikli ve sağlıklı alanlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.